• Аудиториум е коректен и надежден партньор на всеки бизнес. Нашата основна цел е да подпомогнем реализацията на идеите Ви и да създадем трайно партьорство основано на професионализъм и доверие. Ние знаем как !!!

Уважаеми клиенти, Аудиториум вече предоставя отговори и по Skype!!!

Уважаеми клиенти на Аудиториум,

Уведомяваме Ви, че за Ваше улеснение, както и във връзка със зачестилите запитвания за начални идеи за създаване на инвестиции за кандидатстване по линия на фондове и програми с осигурено съфинансиране по линия на ЕС:

Аудиториум осигурява на своите клиенти възможността за предоставяне на първоначални коментари, мнения и съвети относно допустимостта на инвестиционните намерения по Skype.

Услугата е напълно безплатна и цели насочване на клиентите към правилният избор на финансов инструмент, с който да се реализират идеите на предприемачите. Също така, по този начин клиентите ни имат възможността да видят коментарите, предоставени от Аудиториум и след приключване на комуникацията.

За целта е необходимо да кликнете на иконката на Skype (Call Me-Chat with me), която се намира в левия панел на интернет сайта auditorium.bg и да отправите Вашите запитвания.

Отговори се предоставят единствено в работно време, а именно:

Понеделник-Петък от 9.00 до 18.00 часа.

Събота от 9.00 до 13.00 часа.

 

Благодарим.

За нас е чест да работим заедно.