• Аудиториум е коректен и надежден партньор на всеки бизнес. Нашата основна цел е да подпомогнем реализацията на идеите Ви и да създадем трайно партьорство основано на професионализъм и доверие. Ние знаем как !!!

Приеми по Програма за развитие на селските райони 2014-2020 година /ПРСР/

Уважаеми клиенти,

Аудиториум Ви предоставя информация в приложеният линк към сайта на Държавен фонд “Земеделие” – Разплащателна агенция за текущите и предстоящи приеми по мерките за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за рязвитие на селските райони 2014-2020 година /ПРСР/.

Както всички знаем, финансовата помощ по ПРСР се е утвърдила, като програмата с най-широк кръг от заинтересовани лица и с висока степен на обществен и медиен интерес.

В тази връзка Ви информираме, че в момента тече прием по подмярка 4.2, както и предстои отварянето на приеми по едни от най-атрактивните мерки по програмата за развитие на селските райони в България.

Такава е подмярка 6.4.1, за която информация можете да откриете в другите новини на Аудиториум.

За нас ще е чест и удоволствие да изберете нас за Ваш консултант и да окажем професионално съдействие за реализиране на инвестиционните Ви намерения.

Аудиториум през последните години се утвърди, като надежден и коректен консултант и партньор на множество реализирани проекти по ПРСР.

След поискване от Ваша страна, можем да предоставим информация за успешно реализираните бизнес планове и проекти на нашите доволни клиенти.

Информираме Ви, че успеваемостта на проектите ни е 100%, в случай на събрани достатъчно точки при ранкиране от страна на компетентната институция по ПРСР.

 

http://www.dfz.bg/bg/prsr-2014-2020/prsr–2014-2020-indikativen-grafik/


Ние знаем как да постигнем успешно партньорство.

 

С уважение

Екипът на Аудиториум