• Аудиториум е коректен и надежден партньор на всеки бизнес. Нашата основна цел е да подпомогнем реализацията на идеите Ви и да създадем трайно партьорство основано на професионализъм и доверие. Ние знаем как !!!

Услуги

Аудиториум предлага широка гама от услуги, които включват консултации и одит по отношение на цялостното управление на организация от публичния сектор или частна компания. С цел да бъдем максимално полезни, ние предоставяме най – общите услуги, с които можем да Ви бъдем полезни.

Предлагани услуги в следните направления:

 


Untitledа  1234567 123456

* Чрез “Click” върху снимките можете да откриете пряк път до информацията за предлаганите услуги.


Нашата работа изисква търсене на повишена удовлетвореност и е изцяло ориентирана към индивидуалния подход към клиента. Специализираните ни предлагани услуги са образец за високо качество, в подходящото време и на добра цена.

Как можете да се възползвате от услуги на Аудиториум?

Без значение дали интересът Ви е в направление одит, счетоводство или управленско консултиране, необходимо е единствено да осъществите контакт с нас, като използвате предоставените възможности на Интернет страницата на Аудиториум. При провеждане на първоначалните разговори не се изисква заплащане на такси за консултация и идентифициране на необходимите услуги.

Ще имате възможност да разговаряте с професионалисти, които ще предложат решения на Вашите нужди в сферите на предлаганите услуги от Аудиториум, както и да намерим отговор на различни въпроси и възможни казуси.

На този етап ще направите своят информиран избор и преценка, дали Аудиториум е Вашият консултант и предлаганите услуги отговарят на потребностите.

Защо да изберете Аудиториум?

Ние разполагаме с доказан и богат опит в сферата на предлаганите от нас услуги. Нашето предимство е свързано с факта, че опита ни не е придобит единствено в предоставяне на консултантски услуги в качеството ни на външен изпълнител по областите на компетентност. Ние сме били в продължение на дълги години част от процесите по одит, вътрешен одит и управленско консултиране, включително по фондове и програми с осигурено съфинансиране от ЕС.

Ние разполагаме с доказан и значителен опит, като външен независим наблюдател и оценител на системите за управление и контрол по фондове на ЕС, като на този етап сме имали възможността да се запознаем с процесите с поглед отвътре и отвън на организациите.

Ние познаваме за достигане на целите Ви.

Какво предлагаме още?

При проявен интерес от Ваша страна за предлаганите от Аудиториум услуги, ние сме на разположение да Ви представим информация за изпълнени наши проекти, както и контакти с наши клиенти, за да установите удовлетвореността им. По този начин искаме да поемете информирана стъпка за избор на подходящ консултант и съобразно конкретните нужди.


“Ние знаем как да поставим началото на едно резултатно партньорство и да способстваме за повишаване на ефективността”

Екипът на Аудиториум.