• Аудиториум е коректен и надежден партньор на всеки бизнес. Нашата основна цел е да подпомогнем реализацията на идеите Ви и да създадем трайно партьорство основано на професионализъм и доверие. Ние знаем как !!!

Контакти

Чрез всички описани форми, Вие можете да осъществите контакт с екипа на Аудиториум, където ще откриете компетентната ни подкрепа за осъществяване на намеренията си.

Ние сме в очакване на ползотворно сътрудничество.

Благодарим, че посетихте нашият интернет сайт!!!

Заповядайте отново.

                                    audit

Нашите контакти:

web:           www.auditorium.bg                   

mobile:       + 359 885 022 185

mobile:         + 359 888 180 010

email:         office@auditorium.bg

Skype:           Auditorium_LTD   

LinkedIn:     Auditorium LTD

Работно време

Понеделник     Вторник          Сряда          Четвъртък       Петък           Събота           Неделя

9,00-18,00      9,00-18,00     9,00-18,00     9,00-18,00     9,00-18,00     9,00-18,00     почивен ден

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че всички плащания към Аудиториум се извършват единствено по банков път и след издадена от нас фактура за извършената услуга.

Аудиториум не извършва дейности, за които е необходимо плащане под друга форма, освен със сключен конкретен договор за услугата, издадена фактура и плащане по горепосочената банкова сметка.

Вие не дължите плащане на Аудиториум за извършени консултации, проведени срещи и всякакъв вид дейност, за която няма подписан договор за консултантска услуга. Ние предлагаме всички свои първоначални консултации до достигане на идея за извършване на консултантска услуга безвъзмездно.

Нашите договори са абсолютно прозрачни и имате възможност да се запознаете с тях в неопределен срок, да ги обсъдите и анализирате преди да се пристъпи към тяхното подписване (по Ваше желание).

В случай, че се интересувате по-конкретно от услугите, предлагани от Аудиториум, не се колебайте да се свържете с нас или използвайте нашата:

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ


 

Име

Email

Запитване за:

Описание

captcha